Tur Kategorilerimiz

GÜNÜBİRLİK TURLAR

GÜZEL KÖY KEYİF TURU

GÜZEL KÖY’DE SERBEST ZAMAN & KAHVALTI (EKSTRA) TURGUT ŞELALESİ’NDE SIĞLA AĞAÇLARI ALTINDA MUHTEŞEM DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ORHANİYE KIZ KUMU’NDA DENİZ KEYFİ MARMARİS MERKEZ,KALESİ,SAHİLİ VE DÖNÜŞ

GÜZEL KÖY KEYİF TURU

GÜZEL KÖY’DE SERBEST ZAMAN & KAHVALTI (EKSTRA)

TURGUT ŞELALESİ’NDE SIĞLA AĞAÇLARI ALTINDA MUHTEŞEM DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

ORHANİYE KIZ KUMU’NDA DENİZ KEYFİ

MARMARİS MERKEZ,KALESİ,SAHİLİ VE DÖNÜŞ

Tur Tarihleri

·     12 NİSAN PAZAR

·     25 NİSAN CUMARTESİ

·     1 MAYIS CUMA

 

 Kişi Başı: 1700 TL

3 - 10 Yaş:  -100 TL İNDİRİMLİ

 

Alınış Saatleri ve Yerleri:
06:30 Tütüncüler kavşak Nova Diş Önü

06:35 Kuşadası Koçtaş yanı Migros önü

06:40 Kusadasi AVM Durak

06:55 Söke Yenikent

07:00 Söke Tren Garı Yaya Girişi Önü

07:40 Aydın Kadın Doğum Hastanesi karşı durak

 

Not: Kalkış saatlerimiz misafirlerimizin biniş yerlerine göre değişiklik gösterebilir.Kalkış yeri ve saat konfirmeleri bir gün öncesinden misafirlerimiz ile iletişime geçerek bilgilendirilecek

 

Kuşadası Gezi Rehberi Gözüyle Tur Programımız:

Siz Değerli Misafirlerimizi daha önce belirlenen saat ve yerlerde ki hareket duraklarımızdan aldıktan sonra  Aydın-Çine-Muğla güzargahını takip ederek ilk olarak GÜZEL KÖY’DE serbest şekilde sabah kahvaltısı alıyoruz, Buradan ayrıldıktan sonra mavi ile yeşilin birleştiği eşsiz TURGUT ŞELALE’SİNE rehberimiz eşliğinde orman içerisinde ki devasa sığla ağaçları altında kısa bir yürüyüşle varıyoruz. Bu doğa harikasını da gördükten sonra Bozburun yarımadasın da yer alan Orhaniye de ki efsanevi KIZ KUMU’NA varıyoruz. Burada Kız Kumu efsanesini rehberimizden dinliyoruz. Dileyen misafirlerimiz denize girebilir ya da dizlerine kadar deniz içerisine girerek kumun üzerinde sanki suyun üzerinde yürüyüş yapıyor hissine kapılacağınız bu deneyimi yaşayabilirsiniz. (Küçük bir not:Yürürken denize düşüp sırılsıklam olabilirsiniz,bu sebeple denize girmeyi düşünen misafirlerimizin yanlarında yüzme ve yedek kıyafetlerini almalarını öneriyoruz). Rehberimizin belirlediği saatte tekrar buluşup MARMARİS Merkeze varıyoruz. Burada rehberiniz sizlere çarşısını,sahilini,kalesini gösterdikten sonra verilen serbest zaman da yemeğinizi yiyebilir,kalesini gezebilir, dondurma keyfi yapabilir,sahilde ki cafeler de çay kahve içebilir ya da çarşısında veya sahilinde yürüyüş yapabilirsiniz.Son durağımız olan Marmaris merkezden 18:30- 19:00 civarı buradan artık dönüşe geçiyoruz.Tahmini 22:30 civarı SÖKE’de - 23:00 civarı KUŞADASI’nda oluyoruz. 

Bir başka KUSADASI GEZİ REHBERİ / NEW ROADS TRAVEL AGENCY gezimizde görüşmek üzere, siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

İki Kişilik Odada Kişi Başı 1700,00 TL
Tek Kişilik Oda 1700,00 TL
Odada 3. Kişi 1700,00 TL
Çocuk (3-10) 1500,00 TL
Bebek (0-3) 0,00 TL